Рецепти за вкусни торти за събота и неделя

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Палачинкова торта с шоколадов крем
1033299

Палачинкова торта с шоколадов крем

Продукти:
3 бр. яйца
по 1/2 ч.ч. кисело или прясно мляко
1 ч.ч. вода
1 и 1/2 ч.ч. брашно
1 ч.л. сода
1 ч.л. сол
2-3 с.л. захар
2-3 с.л. олио
За крема:
готов шоколадов крем или крем на прах продуктите за приготвянето му

От изброените продукти се приготвя сместа за палачинките. Оставя се да почине за около половин час. Пържат се по-дебели палачинки в намазнен тиган. Докато са още горещи, може да се намажат обилно с масло, за да омекнат.
В чиния се нареждат една върху друга палачинките (като торта) като всяка една се намазва обилно с крема. Завършва се с крем и се намазват страните. Броят на палачинките е пожелание. Нарязват се на малки квадрати като пасти или се реже като торта.

1 2 3 4 5 6 7 8
9
10 11
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft