Рецепти за вкусни торти за събота и неделя

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Солена палачинкова торта с кисели краставички
1033357

Солена палачинкова торта с кисели краставички

Продукти:

6-8 палачинки
400 г майонеза
крема сирене - 1 пак. или обикновено сирене
1 буркан мариновани кисели краставички
50 г салам или шунка
50 г кашкавал
1 твърдо сварено яйце 

Саламът, краставичките и кашкавалът се нарязват на ситно.

Палачинката се поставя в чиния или поднос, намазва се със сместа от майонеза и сирене. Върху така намазаната палачинка се нареждат ситно нарязани краставички. При следващата палачинка се нарежда салам (шунка), следват кашкавал, настъргано яйце и отново краставички и т.н. Върху последната палачинка се настъргва яйце. Разбира се, вкусът няма да се промени много ако саламът, краставичките, кашкавалът и яйцето се смесят предварително, но ще се загуби ефектният вид на тортата при разрез. Изстудява се в хладилника за около 1 час.

1 2 3
4
5 6 7 8 9 10 11
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft