Велика зимна гозба! Пържен праз със свинско и люти чушки - поднесете с чаша вино и друго не ви трябва!

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Велика зимна гозба! Пържен праз със свинско и люти чушки - поднесете с чаша вино и друго не ви трябва!
Велика зимна гозба! Пържен праз със свинско и люти чушки - поднесете с чаша вино и друго не ви...
5172
Велика зимна гозба! Пържен праз със свинско и люти чушки - поднесете с чаша вино и друго не ви трябва!
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Най-вкусният зимен специалитет , който върви добре с червено вино. " Пържен праз с месо и люти сушени чушки , поръсен с люта шарена сол." Не само звучи, но и е зверски вкусно! Ако обичате манджичките и бабините гозби, то тази рецепта определено ще ви върне в миналото с уханието и вкуса си. Запишете си необходимите продукти:

Зимна гозба с праз и свинско

Продукти: 

  • 1 кг свинско месо, нарязано на кубчета
  • 3 стръка праз лук
  • 7-8 сушени люти чушки
  • 1 супена лъжица свинска мас
  • 30 мл олио
  • сол, черен пипер и подправки на вкус

Приготвяне:

В хубав дълбок тиган загрейте мазнината с олиото. Добавя се месото и се пържи около половин час, докато хване приятен цвят. В друг съд се изважда месото, а в същото олио се запържват нарязаните на едри парчета сухи чушки за около 5 минути.

И те се изваждат. След това празът се запържва за около 5-7 минути, след което се връщат месото и чушките. Оставете да къкри не повече от 10 минути, за да се смесят вкусовете. Подправете на вкус. 

праз със свинско и люти чушки

Готовата гозба поднесете топла с чаша червено вино.

Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft