Вече не пека с брашно - това е истината: Фантастично тесто за руло БЕЗ брашно! Не се къса, не се напуква и е вкусно и без пълнеж

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Вече не пека с брашно - това е истината: Фантастично тесто за руло БЕЗ брашно! Не се къса, не се напуква и е вкусно и без пълнеж
Вече не пека с брашно - това е истината: Фантастично тесто за руло БЕЗ брашно! Не се къса, не се...
1704
Източник: За Жената
Вече не пека с брашно - това е истината: Фантастично тесто за руло БЕЗ брашно! Не се къса, не се напуква и е вкусно и без пълнеж
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Баба ми ме научи на това просто руло с вкус на кадифе.

Рулото е пухкаво, леко, нежно и най-важното - БЕЗ брашно и готово за нула време.

Пандишпановото руло без брашно може да звучи странно на пръв поглед, но е наистина вкусно!

Вместо брашно ще използваме пудинг на прах. Той съдържа нишесте, което замества брашното, но тестото е малко по-меко и вкусно.

руло без брашно

Снимка: Pinterest

По-лесно се работи с него, не е нужно да го навивате горещо и тестото не се напуква.

Ако желаете, можете да добавите към тестото пудинг с други вкусове.

Пандишпаново руло без брашно

Продукти:

  • 6 яйца
  • 220 гр.
кристална захар
  • 2 пакетчета ванилов пудинг на прах
  • щипка сол
  • сладко или пълнеж на вкус
  • Приготвяне:

     

    Разделете яйцата на белтъци и жълтъци.

    Разбийте белтъците в купа, докато станат твърди.

    белтъци твърд сняг

    Снимка: Pinterest

    Докато разбивате, бавно добавете захарта.

    След това добавяме жълтъците.

    Разбъркайте добре и добавете праха за пудинг.

    Бакпулвер не ни е необходим.

    Изсипете тестото върху тава за печене, покрита с хартия за печене.

    Подравнете равномерно.

    тесто за руло

    Снимка: Pinterest

    Сложете тавата за печене във фурната.

    Печете около 10 минути на 200°C.

    Когато тестото се изпече, извадете тавата за печене от фурната.

    Оставете го да се охлади малко.

    Не е нужно да навивате тестото, докато е горещо, можете да работите с него и когато е хладко.

    След това го намажете с избрано сладко и го навийте на руло. Може да намажете и със слой сметана над сладкото или пък да го напълните цялото с течен шоколад - според вкуса и предпочитанията си.

    руло с плодове

    Снимка: Pinterest

    руло с шоколад

    Снимка: Pinterest

    Пожелаваме ви добър апетит!
    Редактор: Петя Иванова
    Новини
    Мода
    Звезди
    Начин на живот
    Диети
    Красота
    още
    Любов
    Здраве
    Родители
    Коментари
    галерии
    Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
    още
    Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
    Design & Development: TaraSoft