Вкусна нуга торта с лешници
30 Юли 2015
4520
какво четем
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
За блата :
3 яйца
90гр захар
90гр брашно
малко масло
За плънката:
0,5л сметана
20гр желатин
200гр черен шоколад
150гр бял шоколад
150гр смлени печени лешници
Начин на приготвяне:
Разбийте яйцата със захарта, добавете брашното и маслото. Сместа изсипете в намазана форма за торта и печете на 250 градуса.
Разбийте половината сметана, добавете половин разтворен желатин, разтопеният черен шоколад и половината от лешниците. Разбъркайте и нанесете плънката върху блата. Разбийте другата половина от сметаната, добавете желатин, останалите лешници и разтопения бял шоколад. Добре разбъркайте и нанесете върху първата плънка. Оставете тортата в хладилника за няколко часа добре да се стегне. Украсете по желание.
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари