Всички си топят пържените филийки в яйце - сега ще ви кажа аз какво им слагам и стават пухкави...
9 Октомври 2020
371002
Източник: gotvach.bg
какво четем
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Всички сме правили пържени филийки за закуска. Обикновено ги потапяме в разбито яйце или смес от яйце и малко прясно мляко, преди да ги метнем в сгорещеното олио.
Но днес ще ви разкрием тайната на наистина пухкавите пържени филийки , с които всички ще ви благославят на закуска! Ето рецептата за най-вкусните пържени филийки :
Пухкави пържени филийки
Продукти:
4 яйца
9 филии бял хляб
около 200 мл олио
1 кофичка кисело мляко
1 к.л. сода за хляб
сол на вкус
Приготвяне:
Разбъркайте содата към киселото мляко, а след това го разбийте с яйцата.
Посолете леко на вкус. Загрейте мазнината в тиган.
Оваляйте всяка филийка в яйчената смес и сложете да се пържат последователно от двете страни.
Готовите пържени филийки с кисело мляко се отцеждат върху кухненска хартия.
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари