Лесни и бързи рецепти за йенска тенджера в микровълнова

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Гъби с ориз в йенска тенджера
247834

Гъби с ориз в йенска тенджера

Около 200г.гъби се сваряват. (в МВФ-2 пъти по 5 мин., като се налива съвем малко вода на дъното на йенска тенджера , покрита с капак сол). Бульонът се запазва за вкус на ориза.
Начин на приготвяне:
Запържваме 1 малка глава лук в подходящ съд (полутенджера-да има място и за ориза и гъбите). Като поомекне, прибавяме 1/2 ч.чаша ориз и доливаме бульона гъбите и бъркаме. Към края на варенето се добавя копър и междувременно се опитва за соленост и ако се налага се прибавя още сол на вкус.Към ястието са подходящи черен пипер и лимонов сок.

1 2 3 4 5
6
7 8
Вкусна кухня
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft