Лесни и бързи рецепти за йенска тенджера в микровълнова

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Филе от риба в йенска тенджера и микровълнова
248007

Филе от риба в йенска тенджера и микровълнова

600 г рибно филе , 1 ч. ч. царевично брашно , 1 ч. л. сушен копър , 1 ч. л. мащерка , олио за пържене
за соса:
4 зелени домата , 2-3 стръка пресен лук , 2 скилидки чесън , 4-5 стръка магданоз, 2 с. л. зехтин , 1 ч. л. смлян кориандър , 2 щипки смлян кимион , сол на вкус

Начин на приготвяне:

Лукът и чесънът се нарязват наситно. Поставят се в йенска тенджера и се поливат със зехтин. Съдът се затваря и се задушават 1 минута в микровълнова фурна .Задушените лук и чесън се ароматизират с кимион и кориандър. Добавят се нарязаните надребно домати, посолява се и се задушава под капак още 5 минути в микровълновата фурна.Рибното филе се нарязва на ивици. В подходящ съд се смесват царевично брашно, мащерка и копър. Ивиците филе се овалват в сместа и се пържат до златисто в предварително загрятото олио.Рибните филета се сервират със соса, който се поръсва с наситнен магданоз. 

1 2 3
4
5 6 7 8
Вкусна кухня
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft