Лесни и бързи рецепти за йенска тенджера в микровълнова

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Зелен боб в йенска тенджера
248085

Зелен боб в йенска тенджера

500 гр. зелен боб , 2 глави лук , 2 връзки пресен чесън /може и 2 глави/ , 2-3 моркова , 1 връзка копър , 4-5 с.л. олио , 2 с.л. с.л. брашно , 1 с.л. червен пипер , сол

Начин на приготвяне:

Лукът се нарязва на филийки, морковите на полумесеци, чесънът - на дребно, добавя се сол, олиото и около 100-150 мл. вода. Всичко това се поставя в йенска тенджера и се задушава на микровълни /560W/ за около 5 мин. След това се добавя почистения и нарязан зелен боб и отново се задушава на същата мощност за около 15-20 мин. (докато омекне боба), като се разбърка 1-2 пъти. После се добавя червен пипер, брашно, около 200-300 мл. топла вода и копър и се готви още 5 мин в МВФ на пълна мощност. Накрая /ако фурната има нагревател /може да се запече за около 5мин.

1 2
3
4 5 6 7 8
Вкусна кухня
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft