Дяволски пастет - хит №1 за печени филийки, пърленки и печени картофи! Приятно лютив и как отваря апетита само!

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Дяволски пастет - хит №1 за печени филийки, пърленки и печени картофи! Приятно лютив и как отваря апетита само!
Дяволски пастет - хит №1 за печени филийки, пърленки и печени картофи! Приятно лютив и как отваря...
552
Източник: За Жената
Дяволски пастет - хит №1 за печени филийки, пърленки и печени картофи! Приятно лютив и как отваря апетита само!
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Тази дяволска месна смес е пълна с богати и пикантни вкусове, които гарантирано ще изкушат вкусовите ви рецептори. Тя е идеална за любителите на месо и пикантни храни.

Можете да регулирате количеството чили според предпочитанията си, когато го приготвяте, за да постигнете желаното ниво на лютивост.

Вярваме, че тази рецепта ще ви зарадва със своята простота и вкусен резултат. Оставете се да се увлечете от дяволската месна смес и се насладете на страхотно вкусово пътешествие, пълно с подправки и сочно месо.

Вижте необходимите продукти за за Дяволски пастет :

Дяволски пастет

Продукти:

  • 400 г кайма от свинско месо
  • 2 глави лук (пържени в свинска мас)
  • 1 чаена лъжичка сол
  • 1 чаена лъжичка кимион
  • 1 чаена лъжичка мащерка
  • 400 мл пасирани домати
  • 1 супена лъжица соев сос
  • 1 супена лъжица сос Уорчестър
  • 1 супена лъжица смляно чили (количество на вкус)
  • Червена пиперка (нарязана на кубчета)
  • 2 стерилизирани краставици (нарязани на кубчета)
  • 4 скилидки чесън (нарязани)

Приготвяне:

1. Първо запържете лука в свинска мас до златисто кафяво.

2. Добавете каймата и я запържете, докато покафенее от всички страни.

3. Добавете сол, кимион, мащерка, пасирани домати, соев сос, сос Уорчестър и смлян чили в тигана (добавете на вкус).

4. Бавно оставете сместа да къкри на слаб огън за около 60 минути, за да се смесят вкусовете и месото да омекне.

5. Добавете червената чушка, стерилизираните краставици и нарязания чесън към сместа. Оставете да къкри още 10 минути, за да се загрее добре и да се смесят всички съставки.

дяволски пастет

Снимка: YouTube

6. Можете да сервирате готовия Дяволски пастет самостоятелно или като гарнитура към различни ястия. Отличен е например с печива, картофи или като пълнеж за сандвичи.

филии с дяволски пастет

Снимка: YouTube

Да ви е сладко!

Редактор: Петя Иванова
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft