Тази дяволска месна смес е пълна с богати и пикантни вкусове, които гарантирано ще изкушат вкусовите ви рецептори. Тя е идеална за любителите на месо и пикантни храни.
Вярваме, че тази рецепта ще ви зарадва със своята простота и вкусен резултат. Оставете се да се увлечете от дяволската месна смес и се насладете на страхотно вкусово пътешествие, пълно с подправки и сочно месо.
Вижте необходимите продукти за за Дяволски пастет :
Дяволски пастет
Продукти:
- 400 г кайма от свинско месо
- 2 глави лук (пържени в свинска мас)
- 1 чаена лъжичка сол
- 1 чаена лъжичка кимион
- 1 чаена лъжичка мащерка
- 400 мл пасирани домати
- 1 супена лъжица соев сос
- 1 супена лъжица сос Уорчестър
- 1 супена лъжица смляно чили (количество на вкус)
- Червена пиперка (нарязана на кубчета)
- 2 стерилизирани краставици (нарязани на кубчета)
- 4 скилидки чесън (нарязани)
Приготвяне:
1. Първо запържете лука в свинска мас до златисто кафяво.
2. Добавете каймата и я запържете, докато покафенее от всички страни.
3. Добавете сол, кимион, мащерка, пасирани домати, соев сос, сос Уорчестър и смлян чили в тигана (добавете на вкус).
4. Бавно оставете сместа да къкри на слаб огън за около 60 минути, за да се смесят вкусовете и месото да омекне.
5. Добавете червената чушка, стерилизираните краставици и нарязания чесън към сместа. Оставете да къкри още 10 минути, за да се загрее добре и да се смесят всички съставки.
Снимка: YouTube
6. Можете да сервирате готовия Дяволски пастет самостоятелно или като гарнитура към различни ястия. Отличен е например с печива, картофи или като пълнеж за сандвичи.
Снимка: YouTube
Да ви е сладко!