Топготвачът Виктор Ангелов е един от тримата членове на журито „ Мастър шеф “
Шоуто се излъчва с голям успех в ефира на Би Ти Ви вече втори сезон, а заслугата за високия зрителски интерес е и на взискателните и дори на моменти авторитарни оценители.
Виктор Ангелов има зад гърба си вече четвърт век практика като кулинар – разкрива „Уикенд“. В миналото е бил главен готвач в „Шератон“, а сега е собственик на заведение, което е многократен носител на приза „Ресторант на годината“.
В интервю за изданието Виктор Ангелов споделя: „В последните 3-4 години не ми се е случвало да уволнявам хора.
На въпрос: „Откога сте се кротнали“, Виктор Ангелов отвръща: „Смирих се, откакто осъзнах, че съм смъртен. Загубих хора от семейството и разбрах, че човек трябва да се радва на всеки миг, в който е жив и има близки“.
На въпроса кой готви вкъщи, той отговаря: „Който си е вкъщи, последък по-често жена ми. Нейните ястия се харесват повече на децата ни. Аз готвя у нас предимно през уикенда“ – споделя пред изданието Виктор Ангелов.„Продадох всичко, което имах, за да си направя ресторанта. Не съм взимал и стотинка кредит. Станах изключително заможен с готвенето, защото така прелъстих съпругата си и сега имаме три даца. По-богат от мен няма“ – споделя Виктор Ангелов, който е един от тримата готвачи, журиращи в „Мастър шеф„.