Какво да сготвя набързо за вечеря за цялата работна седмица

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Крем супа с моркови и джинджифил Сряда
1222435

Крем супа с моркови и джинджифил Сряда

500 г моркови
250 г картофи
1 глава кромид лук
20 г пресен джинджифил
2 с. л. олио
100 мл портокалов сок
750 мл пилешки бульон
100 г заквасена сметана
смлян черен пипер
магданоз

Морковите и картофите се обелват и се нарязват на дребни кубчета.
Лукът се почиства и се нарязва на дребно.
Джинджифилът се почиства и се настъргва на ситно ренде.
Лукът се задушава в 2 с. л. олио до омекване.
Прибавят се морковите, картофите, джинджифилът и се задушават 5 минути.
Заливат се с портокаловия сок и бульонът. 
Супата се кипва и огънят се намалява.
Оставя се да къкри 20 минути или до омекването на зеленчуците.
Супата се пасира и се прибавя заквасената сметана.
Морковената крем супа с джинджифил се разбърква и по желание се поръсва със ситно нарязан магданоз.

1 2 3 4
5
6 7 8 9 10
Вкусна кухня
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft