Какво да сготвя набързо за вечеря за цялата работна седмица

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Печено филе от бяла риба по мексикански Вторник
1222360

Печено филе от бяла риба по мексикански Вторник


 

4 х 200 г филе бяла риба
сол
смлян черен пипер
2 и 1/2 с. л. царевично олио
2 и 1/2 с. л. майонеза
1 скилидка чесън
3 домата

1 малка глава червен лук
1 с. л. ситно нарязан магданоз или кориандър
100 г консервирани чушки халапеньо

Фурната се загрява на 200 С.
Четири листа алуминиево фолио се намасляват.

 В центъра на всеки лист се поставя филето риба.
Отгоре се подправя със сол и черен пипер.
Намазва се със смес от майонеза и пресован чесън.
Отгоре се поставят нарязаните на резени домати, тънки филийки лук и нарязаните на дребно чушки.
Поръсва се със ситно нарязания магданоз.
Листът се прегъва и се затваря херметически, без да се притиска рибата.
Пакетите се пекат 20 минути, след което печена риба по мексикански веднага се поднася.

1 2 3 4 5 6
7
8 9 10
Вкусна кухня
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft