Леле, изпечени така направо се топят в устата, трябва да опитате още днес, а тайната на приготвяне се крие тук

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Леле, изпечени така направо се топят в устата, трябва да опитате още днес, а тайната на приготвяне се крие тук
Леле, изпечени така направо се топят в устата, трябва да опитате още днес, а тайната на...
4268
Леле, изпечени така направо се топят в устата, трябва да опитате още днес, а тайната на приготвяне се крие тук
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Подобно на младите тиквички или патладжани, пресните картофи са предпочитани поради специалния вкус и деликатната текстура, бързото им готвене и липсата на сложност при сервирането. Печените млади картофи са особено популярни. Първо, печената версия е много полезна. Второ, златната им кора е просто божествена.

Но колко вкусно е да се пекат пресни картофи? Обикновено това се прави с помощта на проста термоустойчива форма, фолио или хартия за печене. Ние в редакцията ни споделяме с вас още един възможен начин, а по наше скромно мнение това е най-добрият вариант!

 

съставки

Зехтин 5 супени лъжици.

сол 2 ч.

Л.

чесън 3-4 скилидки

мащерка 2 броя

розмарин 0,5 ч. Л.

 

подготовка

 Измийте и почистете. Между другото, ако искате,  можете да не премахнете кожата. Отделно, смесете маслиновото масло и сол, черен пипер и розмарин, скилидки чесън и клонки от мащерка, преминали през пресата.
Изсипва се върху картофите приготвения дресинг. Прехвърлете ги в пергамент, навийте с плик, сложете да се пекат за 50 минути при 180 ° С. След това изрежете дупка и  печете още 10 минути, за да стане коричката златиста

Печете картофите в хартия по-често!  Споделете рецептата с другите и я запазете

Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft