Рецепти за изкусителни шоколадови торти и сладкиши

вход през zajenata.bg
155019

Лесна шоколадова торта

За блата: 6 яйца, 120 г пудра захар, 80 г смлени орехи, 30 г какао, кората на 1 лимон. За крема: 125 г краве масло, 40 г пудра захар, 100 г шоколад, 1 прах ванилия, 100 мл прясно мляко
На блата: Жълтъците се разбиват със захарта до побеляване. Прибавят се орехите, какаото, настърганата лимонова кора и белтъците, разбити на сняг. Всичко се разбърква добре и се изсипва в тортена форма, застлана с хартия. Пече се в умерена фурна. На крема: Маслото се разбива със захарта до побеляване. Прибавят се разтопеният и смесен с прясното мляко шоколад и ванилията. Разбърква се добре. Блатът се разрязва на две части, между които се слага крем. Отгоре и встрани тортата се намазва също с крем.

1 2 3 4 5 6 7 8
9
10
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft