Рецепти за изкусителни шоколадови торти и сладкиши

вход през zajenata.bg
155114

Шоколадов пастет

200 мл прясно мляко, 225 г захар, 90 г какао, 125 г краве масло, 4 яйца, 80 г орехи, 120 г брашно, 1 пакетче бакпулвер, ванилия.
Млякото, захарта, какаото и маслото се сваряват. Отделя се от тази смес малко, а към другата, след като изстине, се прибавят разбитите яйца, счуканите орехи, ванилията и брашното с бакпулвера. Всичко се разбърква и се изсипва в тава, намазана с масло и посипана с брашно.
Пече се в умерена фурна. След като изстине, се залива с отделената смес. Отгоре се поръсва с настърган шоколад.

1 2 3 4
5
6 7 8 9 10
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft