Рецепти за изкусителни шоколадови торти и сладкиши

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Сладкиш с шоколадова глазура и какао
155016

Сладкиш с шоколадова глазура и какао

За блата: 5 яйца, 220 г захар, 100 мл олио, 100 мл вода, ванилия или лимонова кора, 240 г брашно. За глазурата: 50 г какао, 120 г пудра захар, 100 мл прясно мляко, 50 г шоколад, 1 прах ванилия, 60 г краве масло.

На блата: Жълтъците се разбиват и капка по капка се прибавя олиото (както за майонеза). Белтъците и захарта се разбиват на сняг и към тях се прибавят водата, разбитите жълтъци, ванилията и брашното. Всичко се разбърква и се пече в тава, намазана с масло и посипана с брашно в умерена фурна. На глазурата: Какаото, пудрата захар, прясното мляко, шоколадът, ванилията и кравето масло се смесват. Всичко се вари и се залива сладкишът.

1 2 3 4 5 6
7
8 9 10
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft