Намазвам пилешкото, слагам домати на резени, поръсвам кашкавал, затварям половинките и пека-Не...
13 Март 2022
5269
какво четем
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Благодарение на кремообразния сос, който смазва месото, то се оказва много меко, сочно, ароматно и невероятно вкусно.
Съставки:
- пилешки гърди, 2 бр.;
- масло, 20 г;
- чесън, 2 скилидки;
- сол, черен пипер, подправки;
- домат, 1 бр.;
- кашкавал 100 г
Процес на готвене:
- Месото се измива добре и се подсушава с хартиени кърпи, разрязва се през средата, за да се получи голямо парче и се разбива.
- Омекотено масло се смесва с любимите ви подправки за пилешко месо, сол и черен пипер.
- Разрежете домата на кръгчета и наредете върху пилето.
- Настържете кашкамвала на едро ренде и поръсете доматите, добавете малко сол и черен пипер.
- Намажете всяка пържола, наредете домати, кашкавал, сгънете навътре, да се образува плънка.
- Намажете форма за печене с олио и намажете пилето, намажете отгоре с чесново масло.
- Загрейте фурната на 200 градуса и печете около 30 минути до златисто кафяво.
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари