18 Март 2014
5898
Съществуват разни технологии за получаване на захар или сладък сироп от захарно цвекло в промишлени условия. Но ние ви предлагаме съвсем лесна рецепта, достъпни за всички, които се стремят към здравословен начин на живот или по свои здравословни причини е необходимо да избягват консумацията на рафинирана захар.
Измийте и обелете цвеклото.
Нарежете го на тънки шайби и ги поставете в глинен съд. Сложете съда в тава с вода във фурната, така че да се готви на пара, като също така цвеклото а ако разполагате с уред или кошничка за приготвяне на пара, използвайте тях). От време на време го проверявайте - то трябва да омекне. След това поставете цвеклото върху хартия за печене и отново във фурната. Сега цвеклото е необходимо да изсъхне.
После само смелете сухите шайби и използвайте полученото брашно като заместител на захарта.
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари