Опитайте да приготвите свинското в тиган по този начин: Невероятно вкусно става, реже се като масло!

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Опитайте да приготвите свинското в тиган по този начин: Невероятно вкусно става, реже се като масло!
Опитайте да приготвите свинското в тиган по този начин: Невероятно вкусно става, реже се като масло!
1587
Източник: За Жената
Опитайте да приготвите свинското в тиган по този начин: Невероятно вкусно става, реже се като масло!
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Пригответе задушени свински пържоли с гъби на тиган у дома в тиган по нашата проста рецепта.

След като приготвите свинско месо по този изключителен начин, никога повече няма да искате нищо друго.

Уникална рецепта от YouTube, която ще повтаряте и потретвате! Ето необходимите продукти:

Задушени свински пържоли с гъби на тиган

Продукти:

  • 4 свински котлета
  • масло
  • 1 глава лук
  • 3 скилидки чесън
  • гъби
  • 1 с.л. обикновено брашно
  • 1 ч.л.
риган
  • 200 мл бульон
  • За салатата:

    • 1/2 глава зеле
    • 1 морков
    • зелен лук
    • копър
    • магданоз
    • сол
    • смлян черен пипер
    • 1 супена лъжица кристална захар
    • 3-4 супени лъжици ябълков оцет
    • 3-4 супени лъжици вода
    • 2 скилидки чесън

    Приготвяне:

    Поставете свинските котлети върху работна повърхност. Подправете и двете страни със сол и черен пипер.

    свински котлети

    Снимка: YouTube

    Загрейте растителното масло в тиган и разтопете маслото.

    Сложете парчетата свински месо в тигана и ги запържете от двете страни до златисто кафяво.

    свинско в тиган

    Снимка: YouTube

    свинско на тиган

    Снимка: YouTube

    Прехвърлете изпържените котлети в чиния.

    Нарежете обеления лук на четвъртинки и нарежете на филийки.

    Запържете лука в маслената смес.

    Нарежете чесъна на малки филийки, добавете го в тигана и разбъркайте.

    Добавете нарязаните гъби, разбъркайте и запържете до покафеняване.

    лук с гъби и чесън

    Снимка: YouTube

     

     

    задушен лук с гъби

    Снимка: YouTube

    Посолете сместа, подправете я и добавете брашно.

    Разбъркайте добре и залейте с бульона. Добавете ригана и разбъркайте.

    Сложете котлетите в тигана, покрийте и оставете да къкри 15-20 минути.

    котлети в лучен сос

    Снимка: YouTube

    Междувременно пригответе салатата: нарежете зелето на тънки филийки.

    Настържете едро обелените моркови и ги добавете в купата със зелето.

    Нарежете зеления лук на кръгчета и го добавете към зеленчуците.

    Добавете нарязан копър и магданоз към салатата.

    Изсипете оцета в отделна купа. Добавете водата.

    Добавете сол и подправете с черен пипер.

    След това добавете захарта, счукания чесън и разбъркайте добре.

    Изсипете дресинга в салатата и разбъркайте.

    Може да поднесете.

    порция свинско със салата

    Снимка: YouTube

    Пожелаваме ви добър апетит!

    задушено свинско

    Снимка: YouTube

    Редактор: Петя Иванова
    Новини
    Мода
    Звезди
    Начин на живот
    Диети
    Красота
    още
    Любов
    Здраве
    Родители
    Коментари
    галерии
    Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
    още
    Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
    Design & Development: TaraSoft