Пригответе задушени свински пържоли с гъби на тиган у дома в тиган по нашата проста рецепта.
След като приготвите свинско месо по този изключителен начин, никога повече няма да искате нищо друго.
Уникална рецепта от YouTube, която ще повтаряте и потретвате! Ето необходимите продукти:
Задушени свински пържоли с гъби на тиган
Продукти:
- 4 свински котлета
- масло
- 1 глава лук
- 3 скилидки чесън
- гъби
- 1 с.л. обикновено брашно
- 1 ч.л.
За салатата:
- 1/2 глава зеле
- 1 морков
- зелен лук
- копър
- магданоз
- сол
- смлян черен пипер
- 1 супена лъжица кристална захар
- 3-4 супени лъжици ябълков оцет
- 3-4 супени лъжици вода
- 2 скилидки чесън
Приготвяне:
Поставете свинските котлети върху работна повърхност. Подправете и двете страни със сол и черен пипер.
Снимка: YouTube
Загрейте растителното масло в тиган и разтопете маслото.
Сложете парчетата свински месо в тигана и ги запържете от двете страни до златисто кафяво.
Снимка: YouTube
Снимка: YouTube
Прехвърлете изпържените котлети в чиния.
Нарежете обеления лук на четвъртинки и нарежете на филийки.
Запържете лука в маслената смес.
Нарежете чесъна на малки филийки, добавете го в тигана и разбъркайте.
Добавете нарязаните гъби, разбъркайте и запържете до покафеняване.
Снимка: YouTube
Снимка: YouTube
Посолете сместа, подправете я и добавете брашно.
Разбъркайте добре и залейте с бульона. Добавете ригана и разбъркайте.
Сложете котлетите в тигана, покрийте и оставете да къкри 15-20 минути.
Снимка: YouTube
Междувременно пригответе салатата: нарежете зелето на тънки филийки.
Настържете едро обелените моркови и ги добавете в купата със зелето.
Нарежете зеления лук на кръгчета и го добавете към зеленчуците.
Добавете нарязан копър и магданоз към салатата.
Изсипете оцета в отделна купа. Добавете водата.
Добавете сол и подправете с черен пипер.
След това добавете захарта, счукания чесън и разбъркайте добре.
Изсипете дресинга в салатата и разбъркайте.
Може да поднесете.
Снимка: YouTube
Пожелаваме ви добър апетит!
Снимка: YouTube