Ястия с ориз

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Ориз с пилешко месо и грах на фурна
82193

Ориз с пилешко месо и грах на фурна

продукти:
500 г пилешко месо
1 ч.ч. ориз
1 ч.ч. грах от консерва
3 бр. моркови
1-2 глави лук
150 мл олио
сол
черен пипер


 приготвяне:
Пилешкото месо се сварява в подсолена вода. Изважда се от бульона и след като поизстине се обезкостява и нарязва на парчета. В олиото се задушават ситно нарязаните моркови. След като омекнат, се прибавя ситно нарязаният лук. След като и той се задуши, се добавя оризът и се запържва. В тавичка се изсипват всички продукти, добавят се 3 ч.ч. от пилешкия бульон, посолява се на вкус и се поръсва с черен пипер. Пече се при 220-250 С, докато оризът поеме течността.

1 2 3
4
5 6 7 8 9 10 11
Вкусна кухня
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft