Ястия с ориз

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Пълнена кокошка със зеле и ориз
82192

Пълнена кокошка със зеле и ориз

Продукти:

1 кокошка с дреболиите

1 кг зеле
200 г ориз
100 мл олио
10 г червен пипер
джоджен
сол
Приготвяне:

• Кокошката се почиства, измива и осолява.
• В половината олио се задушават предварително нарязаното зеле, дреболиите и оризът.
• Подправя се с червен пипер и ситно нарязан джоджен.
• Залива се с топла вода и се оставя да ври около 10 минути до пълното омекване на зелето.
• Кокошката се напълва с получената плънка и се зашива.
• В голяма тава се сипва останалото олио.
• Слага се кокошката в нея и се пече в умерена фурна (180 С).
• Към пълнената кокошка със зеле и ориз се прибавя по малко вода, за да не изсъхне месото. 

1 2 3 4
5
6 7 8 9 10 11
Вкусна кухня
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft