Панирани бутчета по оригинална рецепта на известен шеф, облизваш си пръстите по няколко пъти след тях

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Панирани бутчета по оригинална рецепта на известен шеф, облизваш си пръстите по няколко пъти след тях
Панирани бутчета по оригинална рецепта на известен шеф, облизваш си пръстите по няколко пъти след...
14792
Панирани бутчета по оригинална рецепта на известен шеф, облизваш си пръстите по няколко пъти след тях
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

 Какво друго може да бъде по-вкусно и по-подходящо за обяд през уикенда от сочно пиле . Дори гърците знаят това. В крайна сметка, ние сме им благодарни за днешната рецепта.

Пилешките бутчета в пикантна марината се готвят около половин час и още 15 минути, за да се получат златиста коричка . Рецептата е невероятно проста, но веднага я оценихме.

 

Съставките

Пилешка бутчета малки 2 бр

Пилешко бутчета големи 2 бр

лимон 1 бр

табаско 1 ч.л.

горчица 3 супени лъжици

сол на вкус

Смес от чушки на вкус

Зехтин 3 супени лъжици

Чесън на прах на вкус

 

подготовка

Изцедете сокът от лимона. Разтрийте пилето старателно с него и го оставете да се маринова за 15 минути. Смесете горчицата със сол, смес от чушки, масло и лют сос. 


След 15 минути разтрийте бутчетата с тази марината. Оставете да се мариноват за още един час. Можете да ги оставите за една нощ в хладилника.

Поставете пилето в тава за печене, покрийте го с фолио. Гответе във фурна, предварително загрята до 200 градуса за половин час. След това извадете фолиото, гответе още 15-20 минути.

Гарнирайте с пресни картофи или салата. 

Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft