Пилешки дробчета рецепти

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Пилешки дробчета с лук и сланина
498271

Пилешки дробчета с лук и сланина

пилешки дробчета - 1 кг

сланина - 100 г
гъби - 150 г
червени чушки - 3 - 4 печени
лук - 2 глави кромид
вино - 1 ч.ч. червено
домати - 1 - 2 с.л. доматено пюре
магданоз - 1 ч.л.
чубрица - 1 ч.л.
сол
черен пипер

Загрейте на тих огън тигана и сложете нарязаната сланина да се поразтопи. След това запържете в нея нарязания лук и долейте виното.

След извиране на течността наполовина, прибавете нарязаните печени чушки, доматеното пюре и гъбите.

Ястие се поръсва със сол и черен пипер на вкус, както и със зелените подправки, добавят се пилешките дробчета.

Оставя се да се готви на тих огън за около 15-20 минути, като периодично се разбърква с дървена шпатула. 

1 2 3
4
5 6 7 8
Вкусни рецепти
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft