Пилешки дробчета рецепти

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Пилешки дробчета с ориз и зеленчуци
498263

Пилешки дробчета с ориз и зеленчуци

пилешки дробчета - около 600 г
лук - 1 - 2 глави
моркови - 2 - 3 боря
червени чушки - 2 броя пиперки
домати - 1 брой
ориз - 1 и 1/2 ч.ч.
бульон - 1 кубче пилешки
вода - около 500 - 600 мл
черен пипер
червен пипер - 1/2 ч.л.
олио
магданоз - за поръсване

Предварително измийте и накиснете ориза във вода за половин час, след което го отцедете. Загрейте фурната на 220 градуса.

Нарежете зеленчуците на дребно и ги запържете в сгорещено олио, като започнете от лука и морковите, след това добавите чушките и домата. Щом омекнат добавете ориза и запържете всичко заедно за около 5 минути. Започнете да добавяте 1 по 1 почистените пилешки дробчета и леко разбърквайте.

Всичко се изсипва в намазнена тава, овкусява се със сол, черен и червен пипер на вкус и се залива с разтворения горещ бульон. Сложете да се пече до набъбване на ориза. 

1 2
3
4 5 6 7 8
Вкусни рецепти
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft