Пилешки дробчета рецепти

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Пилешки дробчета със соев сос
498203

Пилешки дробчета със соев сос

соев сос - светъл 2 с. л.
бяло вино - 2 с. л.
захар - 2 1/2 с. л.
пилешки дробчета - 450 гр.
олио - 2 с. л.
чушки - зелени 1 бр.
лук - 4 стръка
чесън - 2 скилидки
джинджифил - на прах 3 с. л.
червен пипер - лют 1/4 ч. л.
соев сос - тъмен 3 с. л.
В не много дълбок съд се смесва светлия соев сос, виното и пилешките дробчета, предварително изчистени и нарязани на половинки. Мариноват се за около 20 - 30 мин, като от време на време се разбъркват.

Дробчетата се изцеждат се от марината и леко се подсушават. Пържат се в силно загрято олио около 3 - 4 мин. Добавя се нарязаните чущки на кубчета и ситно нарязани зеления лук, чесъна, джинджфил и се пържи още 2-3 минути.Накрая се добавя червения пипер, захарта и тъмния соев сос и всичко се разбърква добре и веднага се сервира. Вместо пилешки дробчета за приготвянето на ястието може да използвате пилешко месо.
 

1 2 3 4 5 6 7
8
Вкусни рецепти
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft