Постни ястия с ориз рецепти

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Постен ориз със зелени зеленчуци и подправки
212334

Постен ориз със зелени зеленчуци и подправки

150-200 г ориз
3 стръка зелен лук
1 стрък праз (малък)
1 бр. морков
1 с.л. зеленчукова подправка
листата от 1 връзка репички
1 ч.л. доматено пюре
сол, черен пипер, 1 ч.л. червен пипер
джоджен и девесил, магданоз и копър
10-15 бр. маслини
олио
по 10-12 листа лапад и спанак

Двата вида лук и моркова се почистват и нарязват, на кубчета или шайби. Задушават се с малко вода и 3-4 с.л. олио. След 7-8 минути се прибавят останалите продукти, без зелените подправки и маслините (лападът, спанакът и листата от репички се нарязват на ситно). Долива се вода и се вари на тих огън до готовност. Прибавят се останалите зелени подправки и маслини.

1 2
3
4 5 6 7 8 9
Вкусна кухня
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft