Правя ги и в делник, и в празник! Хем са супер лесни, хем вкусът им е един път! Най-вкусните...
29 Ноември 2016
1560825
какво четем
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Картофи с гъби е невероятно вкусно съчетание, на което малцина могат да устоят. Днес решихме да ви покажем една лесна и бърза идейка: пълнени картофи с гъбки и ароматен лук .
Стават бързо, лесно, а ястието е достойно и за най-капризните!
Съставки:
5 картофа
200 гр. гъби
2 глави лук
2 с.л. майонеза
100 гр. кашкавал
сол на вкус
черен пипер на вкус
Приготвяне:
- Разрежете сварените картофи наполовина. От всяка половина издълбайте средата с лъжица.
- Запържете нарязаните гъби и лука, след което ги охладете. След това добавете майонезата, сол и черен пипер на вкус, и разбъркайте.
- Напълнете с плънката картофите и поръсете с настърган кашкавал отгоре. Подредете картофите върху хартия за печене, намазана с растително масло.
- Изпечете картофките с гъби на 180 градуса около 15 минути.
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари