Пържени яйца на очи без котлон? Вярвате или не, това е наистина възможно и е по- бързо! (Видео)

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Полезни съвети
Пържени яйца на очи без котлон? Вярвате или не, това е наистина възможно и е по- бързо! (Видео)
21091
Пържени яйца на очи без котлон? Вярвате или не, това е наистина възможно и е по- бързо! (Видео)


Яйцата, особено ако са готови без много мазнини, са един от най-добрите варианти за закуска, особено ако ги добавите и една лека салата и малко печено месо или шунка. Пържените яйца не трябва изобщо да се приготвят на печка, могат да се направят и в микровълнова фурна. Ето и как 

Омлет:



Вземи всякакъв огнеупорен съд и налейте малкоолио, счупето едно яйце и леко го разбийте. Поставете го в микровълнова фурна на високата температура за точно една минута. Вашият омлет е готов.

Рохко яйце




Вземете всякакъв огнеупорен съд и в него налейте вода. Счупете едно яйце, излейте белтъка и внимавайте желтъка да не разлее, а след това покрийте съда с чиния.

Поставете го в микровълнова фурна на най-високата температура за минута и десет секунди. След това бавно го извадете и обърнете яйцето, а след това го върнете за още 45 секунди. Вашето рохко яйце е готово! 

Яйца на очи



Пригответе един огнеупорен (керамичен съд), поставете в микровълновата фурна, за да може да се затопли на най-високата температура около две до две и половина минути. След това извадете съда внимателно, за да не се изгорите, и се намазва с тънък слой олио. Счупете едно яйце в него и поставете в микровълновата за още 45 секунди. Вашият вкусна храна е готова! Добър апетит!

Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft