Нова година рецепти за пържоли

вход през zajenata.bg
160905

Пържола с плънка

150 г пържола,
1 бр кебапче,
една ивица маринована краставичка,
както и ивица бланширан морков.
За панировката – брашно, яйце и галета.
Приготвяне
Взема се пържолката – начуква се на тънко, колкото дланта да е, подправя се с чер пипер и сол. Поставя се изпеченото кебапче и от двете му страни моркова с краставичката.
Увива се като се загъват краищата. Панира се в брашно, яйце, галета и пак яйце.
Пържи се в загрята мазнина, като се обръща от всички краища.  

1 2 3 4 5 6 7
8
9
Коледа идва
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft