Само накиснах месцето в това сосче и стана толкова крехко и сочно, каквото никога не е било

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Само накиснах месцето в това сосче и стана толкова крехко и сочно, каквото никога не е било
Само накиснах месцето в това сосче и стана толкова крехко и сочно, каквото никога не е било
5967
Само накиснах месцето в това сосче и стана толкова крехко и сочно, каквото никога не е било
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Какво може да бъде по-хубаво от пикник на брега на реката или в гората, или пък вкусно барбекю в двора? Само си представете: слънцето грее, а на скарата се пържи сочен кебап . Мислейки за такава ваканция, неволно забравяте за всички дела и проблеми. 

За да направим вашия пикник или барбекю още по-колоритни, ще ви споделим рецепта за разкошна марината за барбекю . За нея ще ви трябват бутилка светла бира. Благодарение на тази марината кебапът бързо ще се запържи и ще остане нежен и сочен отвътре.

 

Съставки

Свинско месо 1,5 кг

Лека бира 1.5л

Лук 3-4 бр.

Сол вкус

Черен пипер (смлян) вкус

 

готвене

Измийте свинското месо, подсушете го с хартиени кърпи и нарежете на малки парченца. Обелете и нарежете нарязаните на кръгчета лук.

Сложете месото с лука в дълбока купа, изсипете бирата, солта и черния пипер.
Разбъркайте всичко добре, покрийте съдовете с прилепващо фолио и изпратете в хладилника за 3 часа.

 

Поздравления, месото се маринова, остава да изчакате няколко часа и да похапнете вкусно, вкусно. За да приготвите барбекю, ще ви трябват само 15-20 минути. Сервирайте месото с домашен кетчуп , получавате цветна композиция! Споделете тази страхотна рецепта с приятелите си!

Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft