Свински джолан рецепти

вход през zajenata.bg
1165451

Свински джолан в гювеч

свинско месо - 1 кг джолан
пилешки сърца - 250 г
гъби - 250 г
лук - 2 глави
картофи - 4 броя
домати - 4 броя
чушки - 2 броя зелени
патладжан - 1 брой
сол
кимион
черен пипер
чубрица
дафинов лист
бира - 150 грама или вода
зехтин - 50 грама

Нарежете всички зеленчуци на парчета. Джоланът сложете в малко мазнина да се запържи, добавете почистените пилешки сърца, долейте чаша червено вино и оставете да се задушат до полуготовност. Накрая добавете подправките.

В гювеч сложете нарязаните зеленчуци и месото със сърцата. Долейте още 1 ч.ч. вино и объркайте с всички подправки на вкус. Сложете капака на гювеча и сложете да се пече за около 2 часа в умерена фурна.
 

1 2 3
4
5 6 7 8
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft