Свински джолан рецепти

вход през zajenata.bg
1165421

Свински джолан на фурна

свинско месо - около 1 кг джолан

вино - 1 ч.ч. бяло
черен пипер - 1 ч.л.
червен пипер - 1 ч.л.
карамфил - 1 ч.л. натрошен
майорана - 1 ч.л.
дафинов лист - 1 стрит
карамфил - 1 ч.л.
сол - на вкус
зехтин - около 1 к.ч.

Надупчете свинския джолан навсякъде с вилица. Разбъркайте виното с всички подправки и залейте месото с тази смес. Оставете да престои за 1 нощ.

На следващия ден прехвърлете джолана в намазнена тава за печене, залейте с чашка зехтин, покрийте с фолио за печене и сложете да е пече за около 2 и 1/2 часа.

По време на печенето обърнете месото за известно време, след което отново го върнете в изходната му позиция. Малко преди да го извадите, махнете фолиото и оставете да се запече. 

1 2 3 4 5 6 7
8
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft