Свински джолан рецепти

вход през zajenata.bg
1165473

Запечен свински джолан

свински джолан - 2 бр. с кожа
картофи - 3 - 4 средно големи
кромид лук - 1 глава жълт
чесън - скилидки нарязани на филийки
розмарин - на връхчета
сол
черен пипер
червен пипер - лютив или чили
вода
олио - за намазване на тавата

В тава за печене поставяме предварително овкусения и натрит със сол, червен пипер и смлян черен пипер джолан.

Дъното на тавата намазваме с малко олио. Тавата слагаме във фурната на решетката по средата. Под нея поставяме друга тава в която сипваме на половина вода, добавяме парчета картофи, кромид лук, скилидки чесън.

Поръсваме джолана и с малко розмарин на връхчета. Печем при температура не по висока от 200 градуса като периодично обръщаме джолана и заливаме със соса, който се е отделил по време на печенето.

Сервира се с картофи и зеленчуци по желание. 

1 2 3 4 5
6
7 8
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft