Свински джолан рецепти

вход през zajenata.bg
1165470

Свински джолан с бира

свинско месо - 4 бр. свински джолан

чесън - 1 скилидка
бира - 200 гр.
черен пипер
червен пипер
кимион
бахар - 5 - 6 зърна
соев сос - 2 ч.л.
горчица - 2 ч.л.

Джоланите се шпиковат с чесъна на няколко места. Натриват се с черния и червен пипер и солта. Слагат се в дълбока тава и се заливат с бирата, малко вода, разбита с горчицата, соевия сос, малко вода, добавят се бахара и две три щипки кимион.

Пече се на 200 градуса около два часа, като тавата се покрива с фолио и по време на печене се обръщат джоланите един път. Накрая се отстранява фолиото и се запича до кафяв загар и хрупкава коричка по желание, около 15 минути. 

1
2 3 4 5 6 7 8
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft