1 Юни 2012
                
                987335
            
                                                                        Бързи соленки с шунка
                                                                                                Соленки със сирене
                                                                                                Соленки от бутер тесто
                                                                                                Бързи соленки
                                                                                                Лесни соленки
                                                                                                Соленки с орехи и кашкавал
                                                                                                Соленки с орехи
                                                                                                
                            Соленки с гъби
                                                                                                Соленки с кренвирши и сирене
                                                            
                Соленки с гъби
	2 яйца
	50 г настърган кашкавал
	3 виенски кифли
	100 г гъби
	75 г масло
	Почистените и нарязани на дребно гъби се задушават в половината от маслото. Кашкавалът се разбърква с яйцата и към тях се добавят задушените гъби.
	Кифлите се нарязват напречно приблизително на 15 кръгчета и се подреждат В тавичка. Върху всяко кръгче се разпределя останалото масло, а Върху него сместа с гъбите.
	Пекат се при умерена температура до зачервяване. Соленките се сервират както топли, така и студени 
Още от "Кулинарни съвети"
        Любовни
            
            Любовни
            модни
            модни
            отслабване
            
            отслабване
            Съвети за
                кожата
            Съвети за кожата
            Съвети за
                косата
            Съвети за косата
            Фитнес
            Фитнес
                    Коментари
        
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            







