Лесни рецепти за соленки

вход през zajenata.bg
984537

Соленки с гъби

2 яйца
50 г настърган кашкавал
3 виенски кифли
100 г гъби
75 г масло

Почистените и нарязани на дребно гъби се задушават в половината от маслото. Кашкавалът се разбърква с яйцата и към тях се добавят задушените гъби.
Кифлите се нарязват напречно приблизително на 15 кръгчета и се подреждат В тавичка. Върху всяко кръгче се разпределя останалото масло, а Върху него сместа с гъбите.
Пекат се при умерена температура до зачервяване. Соленките се сервират както топли, така и студени 

1 2 3 4 5 6 7
8
9
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft