Съпругът ми моли да му готвя това пиле 3 пъти седмично! Най-вкусното пиле за 30 минути-Видео
        
        
        
                    20 Октомври 2022
                
                3572
                            какво четем
                    Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Ще се превърне в основното ястие на вашата трапеза, защото рецептата е много вкусна и автентична, няма да подминат и любителите на месото без да я опитат. Цялата тайна в соса/ Гответе с радост! Гответе с любов!
Рецепта за готвене и съставки:
- 1 пиле (1,8 кг).
 
 Първо измих и подсуших пилето. Отрежете излишните части. Изрежете, както е показано във видеото.
	3 супени лъжици сметана. 
	1,5 чаени лъжички сол 
	. 1 чаена лъжичка пушен червен пипер (или обикновен червен пипер) 
	1 чаена лъжичка чесън на прах. 
	1 чаена лъжичка италиански билки 
	1/2 чаена лъжичка червен пипер. 
	1/2 чаена лъжичка черен пипер. 
	1 супена лъжица кетчуп. 
	Смесете добре. 
                Намажете пилето от всички страни обилно с готовия сос. Оставете да се маринова за 1-2 часа.
- 5-6 картофа.
 - 1 тиквичка.
 - 1 чушка (жълта).
 - 1 червена чушка.
 - 1 патладжан.
 - 1 глава лук.
 - 1 глава червен лук.
 - 1 морков.
 - Сол.
 - Черен пипер.
 - червен пипер.
 
3-4 супени лъжици зехтин. Смесете добре. Загрейте тиган с олио за пържене. Запържете пилето за 3-5 минути от всяка страна, докато кожата леко покафенее. Поставете пилето върху тава, покрита с хартия за печене.
- Добавете зеленчуци.
 - 1 люта чушка.
 - 5-6 скилидки чесън.
 
Покрийте с фолио и печете 25 минути на 220°C и още 25 минути на 200°C. Отстранете фолиото и печете още 5 минути на 200°C.
Пилето се оказва много сочно и ароматно. Приятен апетит!
Редактор: Ясен Чаушев
                
                
            Новини
                            Новини
                                                                                                Мода
                            Мода
                                                                                                Звезди
                            Звезди
                                                                                                Начин на живот
                            Начин на живот
                                                                                                Диети
                            Диети
                                                                                                Красота
                            Красота
                                                                                                                                още
                                    Любов
                                    
                                    Любов
                                                                                                                                                                        Здраве
                                    
                                    Здраве
                                                                                                                                                                        Родители
                                    
                                    Родители
                                                                        Коментари
                
                                            
                                        




                                        
                                        
                                        
                                        
                                        







