Как да готвим правилно телешко месо

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Телешко бонфиле със сметана и гъби
157201

Телешко бонфиле със сметана и гъби

1 кг телешко бонфиле
50 г сушени гъби
150 г пушен бекон
1 ч.ч. бира
1 глава целина с листа
7-8 скилидки чесън
1 бр. морков
черен и червен пипер, сол
100 г заквасена сметана
50 г масло

Месото се шпикова със скилидките чесън, морков и няколко парченца от бекона. Посолява се и се подправя с черен и червен пипер. На дъното на гювеч се нареждат филийки от бекона, върху тях се поставя месото. Целината се нарязва на филийки и се слага около него. Добавят се и няколко нарязани на ситно стръка от листата. Месото се покрива с останалия бекон и парченца масло. Залива се с бирата и се пече на слаба фурна няколко часа (поне 2-3). Гъбите се накисват в гореща вода за 15 минути и след това се запръжват в масло. Подправят се със сол и черен пипер и се добавя сметаната. Малко преди ястието да е готово месото се залива със соса и се оставя във фурната за още десет минути.

1 2 3
4
5 6 7 8
Телешко рецепти
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft