Как да готвим правилно телешко месо

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Телешко задушено в тенджера под налягане
157193

Телешко задушено в тенджера под налягане

1 кг телешко месо
100 г мазнина
200 г лук
200 г картофи
300 г домати
5-6 скилидки чесън
1 дафинов лист
няколко зърна черен пипер
1 ч.л.червен пипер
кимион
сол

Нарязаното на порции месо се посолява.
В тенджерата под налягане се реди: месо, дребно нарязан лук, нарязани на кубчета картофи. Отново се слага месо, лук, картофи и месо. Прибавят се обелените скилидки чесън, черният пипер, дафиновият лист, кимион и сол на вкус. Налива се 1 ч.ч. гореща вода. Поръсва се с настърганите домати и се полива със сгорещената мазнина, оцветена с червения пипер.
Тенджерата се затваря и се поставя на огъня. Задушаването продължава 40 минути след завирането на ястието. 

1 2 3 4
5
6 7 8
Телешко рецепти
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft