Как да готвим правилно телешко месо

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Телешка яхния със зеленчуци
157190

Телешка яхния със зеленчуци

1 кг телешко месо
200 мл олио
2 глави лук
10 глави дребен лук (арпаджик)
300 г картофи
300 г патладжани
400 г домати
30 г брашно
20 г целина
1 бр. морков
магданоз
червен пипер
сол

Нарязаното на едро телешко месо се запържва в мазнина. В същата мазнина се запържват лукът, моркова, целината, добавят се брашното и червеният пипер и се заливат с малко топла вода. Отделно се задушават малките лукчета, патладжаните и картофите. Месото се добавя към запръжката и когато поомекне, се смесва със задушените зеленчуци. Ястието ври на ниска температура, като малко преди да се отстрани от печката, се добавят червените домати. Сервира се топло, поръсено с магданоз.

1 2
3
4 5 6 7 8
Телешко рецепти
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft