Той нареди цял тиган с бекон, след което го напълни с това! Направо ми потекоха лигите!

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Той нареди цял тиган с бекон, след което го напълни с това! Направо ми потекоха лигите!
Той нареди цял тиган с бекон, след което го напълни с това! Направо ми потекоха лигите!
95757
Той нареди цял тиган с бекон, след което го напълни с това! Направо ми потекоха лигите!
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

В апетитния самоучител, готвачът Майкъл Смит подготвя тарт с картофи и кашкавал, увити в бекон  "Това е вид ястие, което на пръв поглед изглежда доста сложно", казва той. "Но това е също вид ястие, което ще ви впечатли в собствената ви кухня."


 

По-просто казано, тартът се получава, като вземете дълбок тиган с метална дръжка, или друг подходящ съд, поставите готварска хартия на дъното му, което сте намазали с мазнина, и го наредите с бекон по указания начин, а след това добавите слоеве от картофи и кашкавал(оригиналната рецепта е със зрял чедър, но с него тартът ще ви излезе златен, въпреки това, ако държите на точността, това е рцаптата) и малко черен пипер, а накрая завивате с бекон картофите, като всеки следващ пласт го правите по-малък от предишния.

Тиганът се поставя в тавичка, за да не пръска мазнина от бекона и се поставя във фурната да се пече на 180 градуса, за 2,5 часа.  

 

След като тартът е готов и почива на тезгяха, готвачът Майкъл отрязва парче. Доволен, той казва: "Не се случва често, да приготвяте съвършенство в кухнята, но това е точно такова!"

 

Ще се опитате ли тази рецепта? Споделете в коментарите.

Моля, СПОДЕЛЕТЕ  това брилянтно творение с приятелите си във Facebook!

Loading the player...
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft