Какво да сготвя набързо за цялата работна седмица

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Четвъртък Бързи панирани пилешки бутчета
278701

Четвъртък Бързи панирани пилешки бутчета

100 г галета
100 г брашно
1 ч.л. оцет
сол на вкус
1 ч.л. червен пипер
1 ч.л. черен пипер
100 мл. прясно мляко
4 яйца
6 бр. пилешки бутчета
олио за пържене

Измиваме пилешките бутчета , подсушаваме ги и ги натъркваме със сол, черен и червен пипер. Оставяме ги да "поемат" от подправките за около 15 минути.
През това време в купа разбиваме яйцата с прясното мляко. След това добавяме и оцета.
Всяко бутче овалваме първо в брашно, после в яйчната смес, и най-накрая обилно в галета.
Пържим бутчетата в силно сгорещено олио. Отцеждаме ги върху хартиена салфетка и ги поднасяме с лютеница "Олинеза" и гарнитура по избор.
 

1 2
3
4 5 6 7 8 9 10
Вкусна кухня
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft