Няколко трика за готвенето на крехко телешко

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Няколко трика за готвенето на крехко телешко
35875

Мариновайте телешкото с мляко, а по време на готвенето го напръскайте неколкократно с бяло вино и вода.

Телешкото – месо полезно и много вкусно, но ужасен враг на начинаещия готвач, както и на мнозина, които се справят добре в кухнята. Когато го ядем в ресторанти, се възхищаваме колко крехко и сочно може да е то, но направим ли го вкъщи, обикновено ни изненадва със сухотата и жилавостта си. Ако ви е омръзнало да си го хапвате само приготвено от кухнята на някое заведение, а опитите у дома винаги са жънели сериозен неуспех, ние от kulinarno.bg ще ви дадем няколко съвета как да подобрите драстично крайното си постижение и да го обикнете дори повече, отколкото купешко приготвеното.

Телешко рецепти
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft