Ако бракът ви е в криза, трябва да зададете само 1 въпрос на съпруга или съпругата си

вход през zajenata.bg
За Жената
Любов
Връзки
Ако бракът ви е в криза, трябва да зададете само 1 въпрос на съпруга или съпругата си
6370
Ако бракът ви е в криза, трябва да зададете само 1 въпрос на съпруга или съпругата си

Да се ​​влюбиш в човек е много просто, много по-трудно - да поддържаш силни доверчиви връзки в продължение на много години брак.

Днес искаме да споделим вдъхновяващата притча за щастливо женен мъж, който беше готов да развали отношенията си със съпругата си. За щастие, ако човек ви е скъп, със сигурност ще има решения дори и на най-сложните проблеми.

„Наскоро дъщеря ми каза:„ Като дете се страхувах, че поради постоянните разногласия вие с майка ми ще се разделите. Много се радвам, че се разбирате и все още сте заедно . "

Поглеждам назад и все още не мога да разбера как успяхме да се оженим: нашите герои просто не са сравними. Годините на брака повлияха на разбирането ни не по най-добрия начин, дори достатъчната сума пари не доведе до подходящо удовлетворение, напротив.

Когато тръгнах на турне в подкрепа на моята книга, изглеждаше като щастие. Най-накрая можех да дишам спокойно. Преди това многократно сме обсъждали развод. Разбира се, ние говорихме по телефона, но всеки разговор завършваше с едно и също и оставяше някакво неприятно чувство " .

„Отчаяно се обърнах към Бога. Не знам дали беше молитва, по-скоро не. Стоях в банята и виках, че няма сила Божия. Бях сигурен, че бракът е огромна грешка и вече не мога да живея така. Не разбрах защо не мога да се разбирам със съпругата си. В крайна сметка, след като й направих предложение и щях да споделя остатъка от дните си с нея. Тя е добър човек и аз също не съм толкова лош. Така че защо не се случваха нещата? Защо със съпругата ми не искахме да се променим? “

Изтощен, седях на пода. Не знаех какво да правя… Можех само да се променя и това ще направя. Тогава започнах да моля Бог за сила, за да се променя заради моята любима. Наистина я обичам. В нощта, когато се прибрах у дома, жена ми дори не ме погледна. Разбрах какво трябва да се направи . "

„Сутринта попитах жена си:„ Как мога да направя деня ти по-добър? “Тя отговори сърдито:„ Няма как. “Зададох въпроса още два пъти, след което съпругата ми отговори цинично:„ Искаш ли да направиш нещо? Измий кухнята.

“ Със сигурност тя искаше да ме дразни, но аз просто мълчаливо направих каквото поиска.

На следващия ден попитах същото, отговорът беше: „Почисти в гаража“. Жена ми знаеше, че този ден имам много работа и се опитва да ме дразни. Вместо да се ядосам и да се скарам, аз просто се съгласих с нея, и съобразих с искането " .

„Това продължи две седмици, жена ми не издържа и ме попита защо имам нужда от това. Отговорих, че я обичам и ще правя всичко по силите си. На другия ден се случи чудо. Когато зададох обичайния въпрос, жена ми ме помоли да прекарам цял ден с нея . "

„Започнахме да се караме по-малко и да се грижим повече един за друг, жена ми се заинтересува какво може да направи за мен. Ледът се беше стопил, ние започнахме да говорим сърце на сърце, решихме всички проблеми с един замах и мислихме само за това как да си направим деня по-добър .

„Ние сме женени от 30 години. Като писател мога да кажа с увереност: за да живеете щастливо досега, трябва да положите много усилия. Любовта не е просто привличане, а искрена грижа за партньор, уважение, отдаденост, огромна работа и от двете страни . "

Това не е единствената трогателна история, която ни учи да ценим отношенията и да разбираме другите хора. Ако се сблъскате с разногласия, попитайте един друг: „ Как мога да направя деня ти по-добър? "- и ще стане по-добре и за двама ви.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft