Ако сте Близнаци, Везни и Водолей в четвъртък покупки за себе си, Овен, Лъв и Стрелец важен ден

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Ако сте Близнаци, Везни и Водолей в четвъртък покупки за себе си, Овен, Лъв и Стрелец важен ден
28127
Ако сте Близнаци, Везни и Водолей в четвъртък покупки за себе си, Овен, Лъв и Стрелец важен ден

Изключително благоприятен четвъртък за развитие и уреждане на финансови отношения. Ще имате шанс да уредите и най-наболелите въпроси свързани с плащане на сметки и стари задължения, които са се струпали на главата ви приз лятото.

Отношенията у дома ще са обтегнати, но това няма да е задълго, защото късметът е на ваша страна и бърз ще успявате да потушавате пожарите, които възникват. Ако сте на възраст около 45 години, възможно е да имате интересен разговор, който ще ви даде насоки за бъдещите ви действия относно човек, който ви е наранил и сте ес почувствали използвани.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, четвъртък ще бъде важен ден за вас, в който ще преживеете специални емоции свързани с пътуване, с хора от различни градове и села или с романтичния си партньор. Днес може да възникне необходимост да вземете решение свързано с пътуване или с бъдещето на една любовна връзка. 

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, в четвъртък ще имате желание да останете повече време в дома си, да си почивате или да се занимавате с приятни за вас неща. Единственото притеснение днес може да възникне поради прибързан или емоционален разход за ненужни неща или удоволствия, което да създаде затруднение в бюджета ви.  

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в четвъртък може да направите покупки за себе си или за семейството си. Мнозина ще получат покана за събиране, което може да бъде с важен повод. В четвъртък имотни или други материални дела ще се развият благоприятно за вас. 

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в четвъртък не допускайте спор или напрежение свързано с финансов документ или с пари. Помислете за причините довели до възникването на този проблем, преди да реагирате прибързано. Днес ще се зарадвате на среща, предложение или информация, която ще получите от човек, когото познавате отдавна. 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft