Ако сте Овен, Лъв и Стрелец понеделник благоприятен ден за финансови дела, Близнаци, Везни и Водолей специален ден

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Ако сте Овен, Лъв и Стрелец понеделник благоприятен ден за финансови дела, Близнаци, Везни и Водолей специален ден
13254
Ако сте Овен, Лъв и Стрелец понеделник благоприятен ден за финансови дела, Близнаци, Везни и Водолей специален ден

Понеделникът ще започне с необходимостта от взимане на важни решения, които ще поставят основите на нещо ново или ще приключат проблемите, които висят от предишната седмица. Въпреки, че като начало на работната седмица се очаква денят да е доста напрегнат, все пак е много благоприятен за любовни и романтични преживявания.

Приятното настроение и срещите с любими хора ще ви окрилят през целия ден.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, понеделник ще бъде благоприятен ден за развитие на финансовите ви дела и ангажименти (особено за тези, които са свързани с договор или с документи). Ще имате възможност да реализирате предварителните си планове за този ден. Понеделник вещае важно събитие свързано с жена. 

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, за вас началото на седмицата може да започне с романтично съобщение, любовно преживяване, ново запознанство и др. Това ще бъде благоприятен ден за развитие на истинските любовни отношения. Там, където днес има проблеми, те само ще покажат реалните чувства на някой от партньорите. Днес бъдете ведри и оптимисти. Предложение или разговор с човек роден под знака на Близнаци, Везни или Водолей ще бъде повод за размисъл. 

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в понеделник ще дадете приоритет на семейните си задачи и задължения. Ще имате повече разговори с роднини от близо и далеч. Разговор или събитие с момиче или с млада жена ще ви създаде приятно настроение или надежда за нещо. Това ще бъде специален ден за вас, приемете го такъв и действайте по изпълнение на вашите планове и мечти. И не забравяйте силата на светлината от една усмивка...

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, днес ще се чувствате уморени или отпаднали, с нестабилни емоции и настроение. Среща или разговор с мъж може да ви стабилизира за кратко време, но като цяло ще се отдадете на някакви собствени предчувствия за бъдещи събития и преживявания. Днес избягвайте да се ангажирате със сериозни финансови дела. Работете върху умението ви да излизате от подобни емоционални спадове. 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft