Ако сте ТЕЛЕЦ, ДЕВА или КОЗИРОГ, утре очаквайте новини, свързани с пари. ОВЕН, ЛЪВ и СТРЕЛЕЦ - помагате на роднина в криза

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Ако сте ТЕЛЕЦ, ДЕВА или КОЗИРОГ, утре очаквайте новини, свързани с пари. ОВЕН, ЛЪВ и СТРЕЛЕЦ - помагате на роднина в криза
26825
Ако сте ТЕЛЕЦ, ДЕВА или КОЗИРОГ, утре очаквайте новини, свързани с пари. ОВЕН, ЛЪВ и СТРЕЛЕЦ - помагате на роднина в криза

Неделният ден, макар и почивен, се очертава като доста динамичен. Ето за какво да внимават отделните зодии в хороскопа за утре, 16 февруари :

В неделя се опитайте да завършите с неприключените си задачи от последните 3 - 4 дни.

Днес се погрижете за собственото си или на близък човек здраве. Този ден може да ви даде много като шансове и възможности, но може и много да вземе, ако допуснете гордост, егоизъм или властолюбиве в действията си. Както е известно, именно конфликтите погубват хубавите неща от живота ни, така че дали ще се карате днес или не, зависи изцяло от вашето духовно израстване.

В неделя може да обсъждате бъдещи действия свързани с документи или различни формалности, които касаят имущество, което притежавате. В любовния ви живот може да настъпи леко охлаждане, поради противоречия между вашите желания и тези на партньора ви. Жените да обърнат сериозно внимание на гингологични неразположения. В сеемйството си ще имате повече задачи и ангажименти, правете нещата бавно, стъпка по стъпка и избягвайте натоварване. 

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, днес вниманието ви ще ангажира роднина, който преживява сериозна лична или семейна криза. В неделя са възможни съновидения, свързани с починали родственици. Ще усетите неприятно въздействие или коментари за гърба си от страна на личност, с която сте прекъснали отношения преди време. 

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, в неделя ще имате възможност да се зарадвате на благоприятни за вас новини, свързани с пари. Днес семейството ви ще бъде източник на енергия и специални преживявания. Любовният ви живот също може да бъде интересен, ако не се вглъбите твърде много в собствената си работа или проблеми. 

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в неделя ще има очаквано за вас развитие на предварително планирани ангажименти и задачи. Възможни са здравословни неразположения или грижи, свързани със здравето на близък човек. През този ден ще имате повече социални, семейни или професионални контакти. 

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в неделя насочете вниманието си към конкретни действия, чиито завършек ще очаквате до края на деня. Възможно е да имате финансови отношения, които ще се развият благоприятно. Днес ще бъдете по-смели в планиране на действията си и ще имате оптимистични очаквания за тяхното реализиране в рамките на следващата седмицата. Ако сте притеснени от вече възникнали неприятности в дома или в семейните си отношения, в неделя едва ли ще намерите най-доброто разрешение за тях. Каквото и да е тяхното естество, то ще изисква един по-дълъг период от време за намиране на правилното им разрешение. 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft