Ако сте Телец, Дева и Козирог сряда ще бъде ден за любов, Рак, Скорпион и Риби специално събитие

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Ако сте Телец, Дева и Козирог сряда ще бъде ден за любов, Рак, Скорпион и Риби специално събитие
27410
Ако сте Телец, Дева и Козирог сряда ще бъде ден за любов, Рак, Скорпион и Риби специално събитие

Срядата ще дойде като продължение на изнервения вторник, когато ще бъдете не съвсем в кондиция и ще имате огромното желание да изчезнете на някое далечон и вълнуващо място, къдети никого не познавате, а вас не ви познават. Въпреки всичко ще имат и приятните моменти, които ще са главно у дома, където любимите ви хора ще се превърнат в пристан за душата ви и ще ви помогнат да се чувствате по-добре- Не унивайте и вярвайте в себе си, за да преодолеете напрежението в средата на седмицата.

Релаксирайте по-често и не 

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, сряда ще бъде ден, който не бива да пропилявате с мързелуване или с неща, които имат временно значение в живота ви. Това ще бъде ден за работа, в която ако вложите амбиция и усърдие, много скоро ще ви донесе някакво признание. Изненадите днес ще имат връзка с по-млади от вас хора. 

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, пред е вас ден благоприятен за любовни преживявания и срещи с приятели. Хубави преживявания, новини или предложения ще получите от хора, които са извън вашето населено място. Днес ще имате късмет във важни за вас задачи, така че бъдете активни. Избягвайте да се затваряте в собствените си проблеми или интереси. 

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, днес малко неща ще зависят от вашите действия и решения. Ще имате неотложни ангажименти с хора, които са по-възрастни от вас или са на по-висока позиция в работата ви. Новините днес имат да имат отношение към една житейска раздяла в живота на хора, които познавате или друг вид загуба.  

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в сряда ще се ангажирате с разрешаването на важни за вас битови проблеми. Най-вероятно те ще възникнат неочаквано днес или ще са останали неразрешени от вчера. В работата си бъдете внимателни със съвети или предложения, които ще получите от колеги или клиенти. Сряда вещае специално събитие или новина в семейството или свързана с роднина. 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft