Ако той прави тези 8 неща, то най-вероятно ти изневерява:

вход през zajenata.bg
За Жената
Любов
Връзки
Ако той прави тези 8 неща, то най-вероятно ти изневерява:
6213
Източник: i-woman
Ако той прави тези 8 неща, то най-вероятно ти изневерява:

Всяка жена, която се намира в сериозна връзка, на определен етап започва да се пита дали благоверният ѝ изневерява. Ревността е едно от качествата, които откриваме в себе си, когато държим на някого.

Ето 8-те най-сигурни знака на изневярата - нещата, които обикновено мъжете правят, когато са започнали връзка с друга жена. Разбира се, не можем да поставим всички мъже под един знаменател, но все пак, ако вашата половинка напоследък прави по-често някои от нещата, изброени по-долу, си струва поне да се замислите: 

1. Винаги си взима душ, ВЕДНАГА след като се прибере от работа или късна среща. Иска да заличи всички следи от парфюма й.

2. Изведнъж сте започнали да правите повече секс, а преди това веднъж в месеца е било събитие. Как да го кажем… "с яденето идва апетитът" важи с пълна сила и за мъжете, които получават повече секс, повече и искат в този ред на мисли.

3. Крие ревниво телефона си от вас. Дори не си го виждала скоро, а какво остава да си ровила нещо или да си го ползвала за собствени нужди.

4. Всяка сутрин да стои пред огледалото и да се гласи повече от обикновено, станал е суетен и подбира внимателно дрехите си, дори ги глади.

5. Изведнъж започва да се вижда повече с приятелите си. Преди винаги е предпочитал да стои вкъщи и да гледа мач, а сега изведнъж има много срещи с "приятелите си".

6. Държи се прекалено мило с теб, а това никак не е привично за него. Получаваш цветя, бонбони, комплименти… като цяло гузната му съвест говори вместо него.

7. Не те взима със себе си, когато излиза някъде. Никога, освен ако не излиза с ваши общи приятели.

8. Губят ти се сметките къде отива семейният ви бюджет. Харчите малко повече от преди и изобщо не знаеш къде "потъват" парите… а той все казва, че са за сметки.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft