Андреа отвърна на удара - ето как коментира "дебелите" снимки от плажа - тя ли е наистина?

вход през zajenata.bg
За Жената
Звезди
Андреа отвърна на удара - ето как коментира "дебелите" снимки от плажа - тя ли е наистина?
13163
Източник: trafficnews.bg
Андреа отвърна на удара - ето как коментира "дебелите" снимки от плажа - тя ли е наистина?

Андреа напоследък не слиза от заглавията в пресата - било по повод раздялата ѝ с Кубрат, било покрай фотошопираните си снимки. За пореден звездата показа, че не е безразлична към коментарите на медиите по нейн адрес.

Всеизвестен факт е, че снимките на популярните личности винаги минават през ретуш, но тези на Андреа са една от най-засяганите теми в бранша й.

Вчера в популярен седмичник се появиха папарашки кадри, за които запознати потвърдиха пред TrafficNews, че това е Андреа - татуировката на гърба на жената от снимките е абсолютно същата като тази на певицата.

Видно на снимките изпълнителката е доста по-пълна, в сравнение с кадрите й в социалните мрежи.

Андреа дебела

Андреа тяло

Снимки : "Уикенд" 

Певицата обаче не пропусна да отвърне на коментарите по папарашките снимки. Пред нейни последователи отрече да е тя на снимките.

Въпреки, че отрече да са достоверни снимките, Андреа написа дълъг пост в социалните мрежи с който отвърна на провокацията.

Ето какво написа тя:

"Не е лесно постоянно да те клеветят и да пускат фалшиви статии за теб! Точно за това същата медия загуби много дела от мен! Посланието ми тук е следното. Представете си как някои хора на заплата разбира се (според мен би трябвало да вземат повече пари, в крайна сметка клеветейки някого и оронвайки го с фалшиви снимки и статии определено си слагат грях на душата).

Сядат зад бюрото и започват да мърдат малките си пръстчета върху клавиатурата и си казват - какво достатъчно вулгарно да напиша, за да се продаде бройчето днес? И вие купувате и пълните джоба на бездушни и неморални хора! Те печелят от вас обиждайки живота на хората, които се опитват да постигнат нещо!

Андреа плаж

Някои от вас го купуват, четат.. някои вярват в написаното.. и започвате да ме питате дали е вярно или не.. Един безкраен и безсмислен кръг! Някой път си мисля, че живота ми е като филм, но не обичам драмите затова не влизам в измислени скандали, не обичам глупости, които да ме отклоняват от главното, което обичам - my music! И хората, които обичам ,които ме подкрепят и обичат изкуството ми.. заради Вас си заслужава винаги !".

Певицата получи подкрепа от близки и фенове. Николета Лозанова също се включи с коментар с който искаше да покаже подкрепата и любовта си към певицата. 

Други обаче не пропуснаха да я нападнат - много от тях й припомниха, че често забравя да обработи и пръстите на крайниците й, когато се вталява на снимки.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft